Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

ICITALENT connecta el TALENT propi del CAPITAL HUMÀ d'Empreses, Entitats, Organitzacions i Administracions Públiques, amb el TALENT d'aquells professionals dedicats a la CONSULTORIA, la FORMACIÓ i l'ASSESSORAMENT per empreses a Barcelona i altres localitats.

Oferim solucions a DIRECTIUS i RESPONSABLES DE RECURSOS HUMANS, i nous projectes a CONSULTORS, PROFESSORS o altres PROFESSIONALS que vulguin compartir i aplicar els seus coneixements i experiència a través de cursos per a empreses a Barcelona i formació especialitzada.

Serveis de formació per empreses

Adaptem les nostres propostes a cada Sector d’Activitat: Automoció, Farmacèutic, Alimentari, Educatiu, Entitats i Organitzacions sense Ànim de Lucre, Administració Pública, Hostaleria, Sanitari, Tecnològic, Immobiliari, Assegurances, Industrial, Financer, Telecomunicacions, Transport i Logística, Energia, Entreteniment, etc.

Els nostres serveis professionals de Formació, Assessorament i Cursos per empreses, orientats al Sector Públic i Privat, comprenen les següents àrees:Subscriu-te A LA NOSTRA NEWSLETTER

 
 • Recursos Humans

  Recursos Humans

  El Departament de Recursos Humans és un dels més importants de l'empresa. Des d'ICITALENT volem donar resposta i oferir solucions per a la millora, com la formació especialitzada i cursos bonificats, i innovació en la Funció de Recursos Humans de l'Empresa, en tot el que té a veure amb l'Organització i Planificació del Personal, Disseny de Llocs de Treball, Competències Claus, Sistemes Retributius, Selecció de Personal i Promoció Interna, Plans de Carrera, Avaluació de l'Acompliment, Clima i Satisfacció Laboral, Formació del personal en el lloc de treball i en Competències Directives, Gestió de Bonificacions, etc...

 • Management, Estratègia i Innovació

  Management, Estratègia i Innovació

  Des d'ICITALENT, volem dotar les empreses de totes les eines per a desenvolupar les capacitats de lideratge personal i gestió de persones mitjançant els nostres cursos de lideratge per a empreses. Formar als líders perquè adoptin mesures eficaces orientades al desenvolupament d'equips de treball, i a ser capaços de millorar l'eficàcia professional i les habilitats interpersonals en aspectes com la gestió del temps, la delegació, la comunicació, la negociació, etc... i en definitiva oferir formació de lideratge empresarial a directius perquè puguin assumir amb èxit la funció de Direcció, amb la finalitat d'aprendre a liderar projectes de canvi en l'empresa i a definir l'Estratègia de l'Organització i Gestionar-ne la Innovació.

 • Millora de Processos

  Millora de Processos

  Les organitzacions integren entre els seus sistemes la Gestió per Processos, per a minimitzar costos, temps i riscos, millorar la eficiència i incrementar la competitivitat, i en definitiva millorar la Satisfacció del Client, a l'orientar totes les seves activitats, a aquesta finalitat. Des d'ICITALENT, oferim solucions als professionals involucrats en la Millora de Processos per empreses, a través de les eines d'Identificació i Anàlisi de Processos, així com per a identificar aquells indicadors que permetran optimitzar els processos identificats, especialment aquells crítics relacionats amb la productivitat i la satisfacció del client.
 • Gestió de Projectes

  Gestió de Projectes

  Per a la Gestió i Direcció de Projectes de forma eficient, és imprescindible conèixer totes les etapes i cicle de vida d'un projecte. Oferim formació i cursos de gestió de projectes en PIMEs i empreses de tot tipus a Comandaments, Directius o Tècnics, que participin en alguna de les fases del Cicle del Projecte (Disseny, Planificació, Execució, Seguiment i Control i/o Tancament), amb la finalitat de dominar les tècniques, eines, metodologies i terminologia pròpia de la Gestió de Projectes.
 • Marketing i Vendes

  Marketing i Vendes

  Oferim solucions a través de cursos bonificats per a empreses i formació especialitzada per a ajudar al Departament de Marketing i Vendes, en la Selecció, Formació i Gestió d'Equips Comercials, Disseny del Pla Comercial, elaboració del Pla de Globalització i Exportació, en la Creació i Gestió de Franquícies, Disseny del Pla de Marketing, Realització d'Estudis de Mercat i Benchmarking, implantació CRM, desenvolupament de Polítiques de Pricing, Polítiques d'Atenció al Client, Venda i Fidelització B2C, B2B, implantant Polítiques de Retribució d'Equips Comercials, aplicant Tècniques de Negociació i Tancament eficaces, etc...

 • Administració i Finances

  Administració i Finances

  Assessorament, cursos bonificats i formació especialitzada en aquells temes de l'àrea econòmico-financera que més preocupen a les empreses, a través de programes específics i consultoria respecte a Polítiques de Reducció de Despeses, Gestió de Tresoreria, Gestió de Cobraments, Credit Management, Operacions Vinculades, Planificació Financera i Control Pressupostari, Gestió Econòmico-Financera per a Directius no Financers, Anàlisi d'Inversions, així com aspectes relacionats amb la gestió diària del Departament de Comptabilitat.

 • Producció i Manteniment

  Producció i Manteniment

  Des d'ICITALENT, formem i assessorem als Responsables del Departament de Producció i Manteniment, en tot el què té a veure amb la funció de Gestió de la Producció, la seva Planificació, la Compra de materials, el Disseny de Productes i Processos, la Gestió per Processos, la Qualitat, la Productivitat, com implementar procediments de treball eficaços, la Gestió de la Cadena de Subministrament, identificació d'oportunitats de millora i optimització de processos productius, conèixer les principals eines per a la Gestió del Manteniment, el Càlcul i l'Anàlisi de Costos Industrials, la Gestió de Projectes, etc...

 • Seguretat, Qualitat i Medi Ambient

  Seguretat, Qualitat i Medi Ambient

  Formació i Assessorament a Comandaments Intermedis, Directius i Tècnics dels Departaments de Qualitat i Seguretat Laboral, sobre el marc normatiu aplicable (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, etc.) i les eines utilitzades en la Gestió de la Qualitat, Medi Ambient, Energia i PRL. Formem a Auditors Interns i a Responsables i Tècnics, vinculats amb Prevenció i Extinció d'Incendis, Estalvi i Eficiència Energètica, Gestió de Plans d'Emergència, Gestió de Residus, Gestió de Mercaderies Perilloses, Estudis d'Impacte Ambiental, Seguretat Alimentària, Conducció de Carretons Elevadors, Ergonomia i Bones Pràctiques en el Lloc de Treball, Primers Auxilis i Hàbits Saludables...

 • Logística i Compres

  Logística i Compres

  Des d'ICITALENT, oferim formació als Departaments d'Operacions, Logística i Compres, centrant-nos en els processos productius i logístics, eix fonamental de moltes de les empreses, amb l'objectiu de dotar de racionalitat i eficàcia a processos clau en un entorn altament competitiu, preparant a Comandaments, Directius i Tècnics, per a gestionar eficaçment les Compres, el Disseny i Organització de Magatzems Logístics, la Gestió d'Estocs i Control d'Inventari, l'Avaluació i Homologació de Proveïdors, Optimització de Xarxes Logístiques, Supply Chain Management, Projectes d'Externalització, Contractació i Licitació Pública, etc, ...

 • Exportació i Importació

  Exportació i Importació

  En l'actualitat, el Comerç Internacional forma part de la realitat quotidiana de moltes empreses. Oferim formació específica a Directius, Comandaments i Tècnics, respecte als documents exigits en el Comerç Exterior, tant comercials, com de Transport, Certificacions i Documents Duaners exigits, així com els diferents mètodes de pagament i processos de cobrament, la Normativa INTRASTAT, el conjunt de Regles INCOTERMS, la Gestió Duanera i Fiscal i els Sistemes de Càlcul de Preus d'Exportació.
 • Tecnologies de la Informació

  Tecnologies de la Informació

  Si no trobes el què necessites, no dubtis en contactar amb nosaltres per a sol·licitar una proposta específica per a la teva empresa i sector d’activitat.

 • Ofimàtica / Idiomes

  Ofimàtica / Idiomes

  Donem resposta a les necessitats d'Empreses, Entitats i Organitzacions, en la formació pràctica i de qualitat, dels seus equips de treball, en les eines i aplicacions d'ofimàtica, així com a Gerents, Directius, Comandaments, Responsables i Tècnics en quant a la seva Formacio i reciclatge en Idiomes, a través de cursos d'idiomes per empreses: Anglès, Alemany, Francès, Italià, Portuguès i Xinès.

Consultoria i formació per a empreses a Barcelona

La nostra missió és contribuir a l'èxit d'Empreses i Organitzacions, a través del compromís en el desenvolupament del seu Capital Humà, fent compatibles els interessos propis de l'organització amb els de les persones que la integren.

Per a això, som Partner especialitzat a buscar els Professionals que les Empreses necessiten, per dur a terme els seus projectes de formació, millora, creixement i innovació. Amb seu a Barcelona, oferim el nostre assessorament, suport i cursos per empreses, perquè amb aquests projectes s'assoleixin els objectius proposats i es desenvolupin amb les màximes garanties.

Veure més
 • Fabrica qualsevol objecte amb el límit de la imaginació. Noves oportunitats per a la fabricació, amb la impressió 3D
  30 ABR

  Fabrica qualsevol objecte amb el límit de la imaginació. Noves oportunitats per a la fabricació, amb la impressió 3D

  Durant aquests últims dies, hem tingut ocasió de llegir multitud de notícies, sobre la impressió 3D, de material sanitari per fer front a la crisis del COVID-19.

  La impressió 3D permet un canvi en la fabricació de les coses. Amb la impressió 3D podem imprimir des d’un motor de cotxe més lleuger fins una casa sense andamis, o inclús  un òrgan humà. Llavors, ¿perquè no repensar cóm fabriquem molts dels objectes quotidians?
 • Webinars Recomenats: Thinking Heads Virtual Summit
  22 ABR

  Webinars Recomenats: Thinking Heads Virtual Summit

  28 d'Abril. Thinking Heads Virtual Summit: Crafted Leadership: Les millors idees per a canviar el món
  Més de 20 conferències de fins a 30 minuts. Es tractarà l'actualitat en innovació, neurociència, lideratge, superació, economia, inspiració, disrupció, entre d'altres.
  30 de Abril. Thinking Heads Virtual Summit: Recuperació o canvi de paradigma: l'hora dels líders
  Es presenta l'informe sobre el futur post-COVID-19. Es debatrà més enllà de la recuperació econòmica, s'hauria d'apostar per un canvi de paradigma en els negocis, l'economia i la societat. Opinions d'experts pel futur que arriba.